080 20 18   |   info@lido.si   |   9h-19h pon-pet, 9h-13h sob

SLO / ENG / NEM

Počivalnik Princ

Zakaj je klasični fotelj izgubil bitko s počivalnikom?

Počivalnik je  v primerjavi s foteljem odlična izbira za tiste, ki iščejo maksimalno udobje in sprostitev.

Udobje za hrbtenico

Počivalnik je zasnovan tako, da nudi večje udobje kot običajni fotelji. Nagibni hrbtni del se prilagaja položaju telesa, kar omogoča popolno sprostitev. Klasični fotelj nudi hrbtenici le eno pozicijo in vas prisili, da se vi prilagodite fotelju, medtem ko se nagibni počivalnik prilagodi vam in vaši hrbtenici, saj se zaustavi v vsaki poziciji, kjer je vam prijetno in udobno. Poleg tega nudi kakovosten počitek, lahko sprosti ramensko zakrčenost, olajša bolečine v križu, omogoča pravilno držo telesa v sedečem ali pol ležečem položaju.

Počivalnik ponavadi vključuje dodatne funkcije, kot so nagibni mehanizmi, podpora za noge in nastavljiva podpora za glavo, kar omogoča optimalen položaj telesa med počitkom in sprostitvijo. Fotelji ponavadi nimajo teh funkcij.

Prostorska učinkovitost

Počivalnik je običajno manjši od foteljev in zavzame manj prostora v sobi. To je še posebej pomembno v manjših sobah, kjer morate paziti na vsak kvadratni centimeter prostora. Klasični fotelj je fiksen in zavzame veliko prostora, še posebej, če ima široke rokonaslone. Prav tako so klasiči fotelji zaradi svoje konstrukcije zelo težki in ko jih želimo prestaviti na drug konec dnevne sobe se počutimo, kot da bi valili skalo. Nagibni počivalnik je lahek in ga lahko prestavljate iz enega prostora v drug prostor brez težav. Lahko je vrtljiv v radiju 360°, tako da je vse na dosegu roke, ne da bi sploh vstali. Prav tako pa je barvno prilagodljiv barvi sedežne garniture.

Različni stili

Počivalniki so na voljo v različnih stilskih izvedbah, ki se lahko prilagodijo vsakemu okusu in dekorju. Od tradicionalnih usnjenih počivalnikov do modernih počivalnikov z enostavnejšimi linijami in svetlimi barvami.

Leon relax naslanjač Električni nagibni počivalnik Luxor

Počivalnik = Zdravje

Počivalnik lahko ponudi tudi zdravstvene koristi, saj podpira pravilen položaj telesa med počitkom in sprostitvijo. Pravilen položaj lahko pomaga pri lajšanju bolečin v hrbtu, vratu in ramenih.

Obtežitev 120 ali 250 kg?

Čeprav izgledajo klasični fotelji vzdržljivi, le malokateri zdrži težo več kot 120 kg. V nasprotju z njimi so nekateri počivalniki testirani na težo 250 kg, saj je ogrodje sestavljeno iz 20 plasti bukovega furnirja, stisnjenega pod visokofrekvenčno prešo, kar da počivalniku izjemno trdnost.

Nagibni počivalniki Princ

Prilagodljivost prostoru

Material klasičnega fotelja je takšen kot si ga izberete ob nakupu in se ga načeloma ne da menjati, saj so fotelji tapecirani tako, da nimajo snemljivih blazin. Počivalnik ima ločeno ogrodje od blazine, tako da lahko material in barvo blazine poljubno menjate. Ko vam barva ali material ni več všeč, ga preprosto zamenjate in v prostoru je spet nekaj novega in modernega.

 

Če se boste odločili za nakup počivalnika…

Počivalnik ni le kos pohištva, ampak je tudi funkcionalen pripomoček za sprostitev. Nastavljiva podpora za noge in nagibni mehanizmi vam omogočajo, da najdete popoln položaj, ki vam najbolj ustreza. Pri nakupu počivalnika je kakovost zelo pomembna. Počivalnik mora biti izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki bodo vzdržali vsakodnevno uporabo. Poleg tega mora biti mehanizem delovanja trpežen in zanesljiv, da se počivalnik ne bo hitro obrabil.

Za kakovosten in udoben počivalnik se splača odšteti nekoliko več, saj vam bo dolgoročno zagotovil najboljšo sprostitev in udobje. Pri izbiri počivalnika vam lahko pomagamo tudi v podjetju Lido. Naša ponudba zajema širok izbor počivalnikov , velikosti, barv in materialov, ki vam bodo zagotovili najboljšo sprostitev in udobje.

Nudimo vam počivalnike, ki so izdelani iz visokokakovostnih materialov in s funkcijami, ki bodo izpolnile vaše potrebe in želje. Naši počivalniki so udobni, funkcionalni in privlačnega dizajna, tako da boste zagotovo našli tistega, ki vam bo najbolj ustrezal.

Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali in vam pomagali pri izbiri najboljšega počivalnika za vas. Prav tako vam nudimo različne možnosti financiranja nakupa, ki vam omogočajo, da si počivalnik privoščite že danes.

Vabljeni, da nas obiščete v naši prodajalni ali nas kontaktirate za dodatne informacije. Z veseljem vam bomo pomagali pri nakupu vašega novega počivalnika.

Najbolj brano

Sedežna garnitura kot osrednji element dnevne sobe: Ideje za oblikovanje okoli nje

Zabavna dejstva o pohištvu

Kako očarati drago?

Popolno darilo za rojstni dan

Spregledana investicija v zdravje

Kdaj je nakup dvižnega fotelja dobra ideja?

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Sedežna garnitura

Sedežna garnitura kot osrednji element dnevne sobe: Ideje za oblikovanje okoli nje

Zabavna dejstva o pohištvu

lido

Kako očarati drago?

POKLIČITE NAS

layer 719

Potrebujete svetovanje za nakup prave sedežne garniture za vas?