080 20 18   |   info@lido.si   |   9h-18h pon-pet, 9h-13h sob

SLO / ENG / NEM

lido 2 3

POPOLNI POČIVALNIK ZA DOJENJE

V prvih tednih po prihodu najmlajšega člana vas čaka mnogo družinskih sprememb, prilagajanj, srečnih trenutkov in tudi nekaj stresa. Da bo slednjega čim manj, lahko poskrbite s primerno pripravo pred samim porodom. Ustvarite si varen, udoben in pomirjujoč ambient. Soba ali kotiček za dojenčka naj vsebuje otroško posteljico, previjalno mizo, omarico za otroške potrebščine ter udoben stol za doječo mamico. Ker boste v prvih tednih velik del dneva namenili dojenju in crkljanju, je pomembno, da vam bo v tem času udobno. Počivalnik Lido je idealna naložba ne samo v času dojenja temveč tudi v nadaljnjem življenju.

Na kaj morate paziti pri izbiri primernega počivalnika za dojenje?

1. Zagotavlja naj udoben počitek

Izbira modela počivalnika naj bo dobro premišljena. Pazite na ergonomsko oblikovanost stola. Kvaliteten počivalnik se mora prilagajati vaši fizični rasti in vam nuditi pravilno oporo, saj se bo tako sprostila ne samo hrbtenica, temveč celotno telo. Preizkusite različne modele in nekoliko posedite na vsakem. Naša telesa so različno grajena, zato nam vsak stol ne more ustrezati. Tudi majhni detajli so pomembni pri kvalitetnem sedenju.

2. Omogoča naj udobno dojenje

Med testiranjem počivalnikov pomislite, kako boste sedeli skupaj z malim zakladom. Boste udobno naslonjeni? Je počivalnik nagiben, da se lahko bolje spočijete in dojite tako sede kot tudi leže? Mirovanje dalj časa v istem položaju, predvsem skupaj s težo otroka, lahko postane neudobno, zato je pametno investirati v nagibni počivalnik. Čeprav ni videti, postanejo dojenčki po daljšem času crkljanja precej težki, zato preverite, da ima počivalnik primeren rokonaslon. Za dodatno udobje premislite tudi o nakupu blazine za dojenje. Nudi počivalnik podporo tudi utrujenim nogam? Dvig nog zmanjša pritisk na hrbet in tako sprosti celo telo.

lido 1

3. Je varen, kvaliteten in vzdržljiv

Produkti namenjeni mladim mamicam in dojenčkom naj bodo varni za uporabo. Preverite, da je konstrukcija počivalnika dovolj vzdržljiva. Prav tako pazite na varnost in kakovost materialov. Nekatera lepila in laki lahko vsebujejo strupene in škodljive snovi, ki ogrožajo zdravje naših novorojenčkov. Izberite počivalnik iz naravnih in zdravju prijaznih materialov z dolgo življenjsko dobo in varno uporabo.

4. Omogoča naj preprosto čiščenje

Pri življenju z dojenčki ne moremo mimo vsakodnevnih pack in pogostega čiščenja. Pri izbiri materiala imejte v mislih, da bo počivalnik za dojenje pogosto tarča madežev. Izberite trpežni material, ki omogoča preprosto čiščenje in vzdrževanje. Idealna izbira sta naravno usnje ali mikrotkanina, saj vse madeže zgolj obrišete z vlažno krpo. Če imate možnost, naročite tudi zaščitne prevleke za počivalnik, ki jih lahko snamete in po potrebi operete.

5. Omogoča naj uporabnost tudi po koncu dojenja

Čas dojenja bo slej kot prej minil in takrat ne želite, da postane počivalnik neuporaben in odvečen kos pohištva v stanovanju. Izberite takšnega, ki bo omogočal nadaljnjo uporabo. Premislite, kam ga boste postavili po koncu dojenja? Bo namenjen vašemu otroku ali bi želeli, da se spremeni v udoben fotelj ob vaši sedežni garnituri? Glede na to izberite ustrezni model, material in barvo.

lido 1 5

Na Lido počivalnikih počivajo tudi mamice z novorojenčki v porodnišnicah.

Lido počivalnik je zagotovo prava izbira za vse nosečnice in mlade mamice. Zaradi anatomske in ergonomske oblike nudi pravilno oporo hrbtenici in skrbi za ravnovesje ter pravilno držo celotnega telesa. Patentirani nagibni mehanizem omogoča počitek vse od sedečega do polležečega položaja. Mehka blazina in rokonasloni dodajo udobju ob crkljanju in dojenju še piko na i. Premakljivi taburet pa prepreči, da bi vam noge zaspale. Tako se lahko sprostite in spočijete tudi v napornih življenjskih obdobjih. Izbirate med številnimi modeli, materiali in barvami, kar omogoča popolno prilagodljivost vaši telesni zgradbi, stilu opremljenosti in načinu življenja.

lido 2 1 1

Vse do konca oktobra 2018 ponujamo vsem (bodočim) mamicam kar 20 % popust na vse Lido počivalnike iz zaloge!

Najbolj brano

Sedežna garnitura kot osrednji element dnevne sobe: Ideje za oblikovanje okoli nje

Zabavna dejstva o pohištvu

Kako očarati drago?

Popolno darilo za rojstni dan

Spregledana investicija v zdravje

Kdaj je nakup dvižnega fotelja dobra ideja?

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Sedežna garnitura

Sedežna garnitura kot osrednji element dnevne sobe: Ideje za oblikovanje okoli nje

Zabavna dejstva o pohištvu

lido

Kako očarati drago?

POKLIČITE NAS

layer 719

Potrebujete svetovanje za nakup prave sedežne garniture za vas?

Naročite se na novice in prejmite 10% popust

Prosimo vpišite svoje podatke in prejeli boste kodo za 10% popust.

    Ali imate vprašanje povezano z izdelkom? Pošljite nam sporočilo.