080 20 18   |   info@lido.si   |   9h-18h pon-pet, 9h-13h sob

SLO / ENG / NEM

Previous slide
Next slide

POLIKARBONSKI STOLI

Izdelava v polikarbonatu omogoči maksimalno odpornost na vse vremenske vplive, kot so dež, mraz, toča, praske in podobno. Kar pa ne pomeni, da niso oblikovani za notranje prostore, saj s svojo atraktivnostjo zasijejo v vseh ambientih.

Polikarbonatni stoli Flora

Edinstvena oblika, katero že ime Flora opraviči sam izgled stola, saj kot roža zacveti v ambientu. Izbira barv pa poskrbi za še večjo atraktivnost. Izbirate lahko med prosojnimi ali barvnimi polikarbonatnimi materiali, nogice pa so lahko polikarbonatne ali kovinske. Najlepši so, ko jih obsije sonce in zablestijo v vsej svoji lepoti.

 

 

Polikarbonatni stoli Hera K

Polikarbonatne stole Hera K boste lahko uporabili tako  na sončni terasi, kot tudi za jedilniško mizo. Izbira barv pa vam bo omogočila ustrezno prilagoditev vašem prostoru.

 

Polikarbonatni stoli Opera K

Stol Opera K ima enake kvalitete kot Opera S, različica ima le še rokonaslone za udoben počitek rok.

 

Polikarbonatni stoli Opera S

Tradicionalna eleganca in sodobnost sta združeni v izvedbi stola Opera S. Z barvnimi kombinacijami lahko ustvarite umirjeno eleganten ali moderno živahen izgled.

 

Polikarbonatni stoli Ego K

Imenujemo ga črno, siva ali bela eleganca, ki se zrcali v inovativno oblikovanih naslonih, kateri nam omogočajo prijetno počivanje rok in oporo zgornjega dela telesa. Primeren za jedilne prostore ali zunanje terase.

Polikarbonatni stoli Ego S

Ravne linije hrbtnega dela poudarijo samosvojost Ega S. Konstrukcija je izdelana iz polipropilena v beli, antracitni ali črni barvi, naslonjalo pa iz polikarbonata raznolikih barv, v prosojni ali neprosojni izvedbi. Za notranjo in zunanjo uporabo.

Ego Rock

S svojo inovativno atraktivnostjo zasije v vseh pogledih. Nesimetrične praznine v naslonu ga delajo posebnega in drugačnega. S svojo lahkotnostjo v formi pa so odlični za prestavljanje ali nalaganje eden vrh drugega. Ogromna izbira barv pa nam omogoča čisto eleganco ali barvno igrivost hrbtišča.

Polikarbonatni stoli Class XC

Stol Class-XC je moderno oblikovan s pridihom tradicionalnega stila, kar mu daje posebno eleganco in omogoča prilagodljivost širokemu spektru prostorov. Na naslonjalu je dodana dekoracija karo vzorca.

Polikarbonatni stoli Ego K barski stol

Barska izvedba stola Ego K z oblikovanimi nasloni omogoča odlično podporo pri višjem sedenju.

Polikarbonatni stoli Ego S barski stol

Barska izvedba stola Ego S omogoča udobje tudi na višjem sedišču.

Polikarbonatni stoli Ego Rock barski

Je povišana različica stola Ego rock, ki svojo eleganco zasije tudi  kot barski stol.

Polikarbonatni stoli Luna

Stol Luna se nagiba k retro eleganci in tradiciji hkrati pa material ter modne barve zagotavljajo prilagoditev različnim praktičnim in estetskih potrebam uporabnika.

Joy K

Stol Joy-K odlikuje preprosta in lahkotna forma, hkrati pa izredna trdnost, saj je izdelan s posebno tehniko vbrizgavanja polipropilena okrepljenega s steklenimi vlakni. Stol je lahek za prenašanje, vendar zelo vzdržljiv.

Mambo

Stol Mambo je ergonomično oblikovan s posebno tehniko vbrizgavanja polipropilena okrepljenega s steklenimi vlakni, kar omogoča večjo vzdržljivost. Stol je zato še posebej primeren za zunanje površine.

Class X

Stol Class-X je moderno oblikovan s pridihom tradicionalnega stila, kar mu daje posebno eleganco in omogoča prilagodljivost širokemu spektru prostorov. Izdelan je v enem kosu iz polikarbonata v beli, črni ali dimno sivi (v prosojni ali neprosojni izvedbi). Za notranjo in zunanjo uporabo.

Icon S

Minimalistično oblikovan stol Icon-S se ponaša s čistimi linijami in udobnim sedenjem. Izdelan je iz polipropilena in zagotavljajo vzdržljivost ter racionalno izrabo prostora pri zlaganju.

Yummy

Preprosta oblika omogoča vsestransko uporabo. Stol je izdelan v enem kosu iz polipropilena. Tekstura imitira vzorec naravnega lesa. Za notranjo in zunanjo uporabo.

Gyza

Minimalistično oblikovan stol Gyza prepoznamo po jasnih in čistih linijah, ki v prostor vnesejo eleganco. Izdelan je v enem kosu iz polikarbonata v prosojni ali neprosojni izvedbi z možnostjo široke izbire raznolikih barv.

POKLIČITE NAS

layer 719

Potrebujete svetovanje za nakup prave sedežne garniture za vas?

morda bi vas zanimalo še...

Dvosed z ležiščem Ota

Trosed Flavia

Kavč z ležiščem Luna

Kavč Arjana

ZAKAJ LIDO?

Detajl Princ

KAKOVOST

KAKOVOST

Nudimo le najkakovostnejše izdelke, tako glede konstrukcije, vzmetenja, polnil, kot tudi trpežnosti materialov.

lido pencil

IZDELAVA PO MERI

IZDELAVA PO MERI

Dimenzijsko prilagajamo garniture vašim meram, pri nekaterih se lahko prilagodimo tudi do cm natančno.

Materiali za sedežne garniture Lido

POLJUBNA IZBIRA MATERIALOV

IZBIRA MATERIALOV

Barve in materiale izbirate med več stotimi vzorci usnja, blaga in mikrotkanin.

Strokovno svetovanje

STROKOVNO SVETOVANJE

STROKOVNO SVETOVANJE

Strokovno usposobljeno prodajno osebje vam svetuje glede izbire modela, elementov, materiala glede na vaše želje.

kamion Lido

DOSTAVA

DOSTAVA

Sedežne garniture vam dostavimo na vaš dom, tako da ni skrbi s prevozom.

MONTAŽA

MONTAŽA

Brez skrbi! Sedežno garnituro vam naši motnerji vnesejo in sestavijo.

Naročite se na novice in prejmite 10% popust

Prosimo vpišite svoje podatke in prejeli boste kodo za 10% popust.

    Ali imate vprašanje povezano z izdelkom? Pošljite nam sporočilo.