080 20 18   |   info@lido.si   |   9h-19h pon-pet, 9h-13h sob

SLO / ENG / NEM

Princ D

Enostaven, a presenetljivo udoben počivalnik tudi pri daljšem počitku.

Nudimo vam najnovejši model udobnega počivalnika Princ D, ki se ponaša s kovinskim podnožjem in elegantno oblikovanim oblazinjenjem. Ta nagibni počivalnik je odlična izbira za vsakogar, ki išče udoben in stilsko dovršen kos pohištva za svoj dom.

Prednosti udobnega nagibnega počivalnika Princ D so številne. Tukaj je nekaj najbolj očitnih:

 • Estetski videz: Počivalnik Princ D ima lep in eleganten videz, ki bo zagotovo pripomogel k izboljšanju videza vašega doma. Njegovo privlačno oblikovanje bo takoj pritegnilo pozornost in postal bo osrednji kos v vaši dnevni sobi ali spalnici.
 • Udobnost: Poleg svojega privlačnega videza je prednost počivalnik Princ D tudi njegovo izjemno udobje. Z njegovo mehko in udobno oblazinjenostjo ter nagibnim mehanizmom, bo zagotovil optimalno udobje in sprostitev med počitkom.
 • Enostavna uporaba: Nagibni mehanizem in kovinsko podnožje zagotavljata, da je počivalnik Princ D enostaven za uporabo. Nagibni mehanizem omogoča enostavno prilagajanje naklona, tako da se lahko sprostite v različnih položajih. Kovinsko podnožje zagotavlja stabilnost in trdnost počivalnika.
 • Trajnost: Počivalnik Princ D je narejen iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in vzdržljivost. To pomeni, da boste lahko uživali v njegovih udobnih lastnostih in elegantnem videzu še dolgo časa.

Vse te prednosti naredijo počivalnik Princ D odlično izbiro za vse, ki želijo lep in udoben kos pohištva, ki bo hkrati trajen in prilagodljiv.

Udoben počivalnik Princ D je odličen za gledanje televizije, branje knjig ali preprosto sproščanje po napornem dnevu. Poleg tega je zelo enostaven za vzdrževanje.

Izkoristite priložnost in si zagotovite ta odličen kos pohištva, ki bo vašemu domu dodal kanček elegance in udobja.

 

Podrobnejše informacije o izdelku:

 • Nagib hrbtišča

Nagib hrbtišča in zaustavitev v poljubnem naklonu vam omogoča, da vaše telo najde najboljši položaj za počitek in sprostitev. Počivalnik se vam bo prilagodil v kateremkoli položaju.

Princ D

 

 

 

 

 

 

 • Mehanizem:

Kovinsko podnožje zagotavlja stabilnost in trdnost počivalnika, hkrati pa mu daje eleganten videz. Patentiran nagibni mehanizem omogoča enostavno prilagajanje naklona počivalnika glede na vaše želje, tako da se lahko sprostite in udobno počivate.

 • Enostavna uporaba: Mehanski nagibni mehanizem počivalnika je zelo enostaven za uporabo. Preprosto se nagnete z lastno težo v katerikoli položaj in počivalnik se vam bo prilagodil.
 • Natančnost: Z mehanskim nagibnim mehanizmom lahko počivalnik natančno nastavite v različne položaje. To je še posebej koristno, če želite počivati v specifičnem položaju, ki vam v določenem trenutku najbolj odgovarja. S tem podpira vaše telo in ga razbremeni, kar je pomembno za udobno in zdravo počivanje.

Počivalnik Princ D zavorni mehanizem

 

 

 

 

 • Ogrodje: 

Kovinsko ogrodje počivalnika ima več prednosti, med katerimi so:

 • Trajnost in stabilnost: Kovina je izjemno trpežen material, kar pomeni, da bo kovinsko ogrodje počivalnika zelo dolgo zdržalo, hkrati pa je zelo stabilno.
 • Vzdrževanje: Kovinsko ogrodje počivalnika je zelo enostavno za vzdrževanje, saj ga lahko očistite z vodo in milom.
 • Estetika: Kovinsko ogrodje počivalnika ima lahko tudi zelo lepo estetsko podobo, ki bo dopolnjevala vaš interier.

Princ D kovinsko ogrodje

 

 

 

 

 

 • Polnilo:

Uporaba hladno vlite poliuretanske pene med vzmetmi hrbtišča in sedišča počivalnika ima več prednosti:

 • Vzdržljivost: Poliuretanska pena je izjemno trpežna in odporna na obrabo ter se zato ne izrabi tako hitro kot druge vrste pen. To pomeni, da lahko počivalnik z uporabo te vrste pene zagotavlja dolgotrajno udobje.
 • Oblazinjenje: Zaradi svoje prožnosti in elastičnosti PU pene izdelamo poliuretanske odlitke (enako kot avtomobilski sedeži), s čimer zagotovimo udobno sedenje ali ležanje, brez neudobnega pritiska na določene točke telesa.
 • Hipoalergeničnost: Poliuretanska pena ne vsebuje prašnih delcev, ki lahko povzročijo alergije in dihalne težave. To je še posebej pomembno za ljudi, ki so občutljivi na alergene.
 • Higiena: Hladno vlita poliuretanska pena ne absorbira vlage, znoja ali umazanije, kar omogoča enostavno vzdrževanje in čiščenje počivalnika.
 • Natančna prileganje: Hladno vlita poliuretanska pena se lahko natančno prilega med vzmeti hrbtišča počivalnika, kar zagotavlja boljšo podporo hrbtu. Ta pena zmanjšuje vibracije, ki lahko nastanejo med uporabo počivalnika, in omogoča bolj stabilno in udobno sedenje ali ležanje.

Poliuretanska pena počivalnik Princ

 

 

 • Možnosti izbire materiala: 

Oblazinjenje počivalnika je izdelano iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobje in vzdržljivost. Poleg tega je oblazinjenje na voljo v široki paleti barv, tako da lahko izberete tisto, ki se najbolje prilega vašemu okusu in notranjosti vašega doma. Udoben počivalnik se prilagaja vašim željam in potrebam. Izdelan je lahko v usnju, mikrotkanini ali blagu.

Material Lido

 

 

 

 

 

 

Počivalnik Princ D je novejša verzija počivalnika Princ z lesenim podnožjem, ki si ga lahko ogledate TUKAJ.

 

 

IZDELAVA PO MERI

Več kot 130 barv usnja
Več kot 150 barv mikrotkanine
Več kot 120 barv blaga

Morda bi vas zanimalo tudi ...

  Ali imate vprašanje povezano z izdelkom? Pošljite nam sporočilo.

  Unovčite 10% popust. 

  Vpišite svoj mail in pridobite kodo za 10% popusta pri nakupu sedežnih garnitur, počivalnikov ali dvižnih foteljev.