080 20 18   |   info@lido.si   |   9h-19h pon-pet, 9h-13h sob

SLO / ENG / NEM

Princ

Počivalnik Princ je neprecenljivo orodje za vzpostavitev notranjega ravnovesja in sprostitve. Je zvest spremljevalec  v  norem tempu življenja, ki nam omogoča, da se umaknemo, dihamo in si vzamemo trenutek za obnovitev svoje energije. Princ – počivalnik, ki vam bo odprl vrata v svet popolnega udobja in sprostitve.

 

 

Predstavljamo vam počivalnik Princ, kraljevski počivalnik za vaš dom!

Princ je popolno udobje in prestiž v enem izdelku. S svojo elegantno zasnovo in vrhunsko izdelavo, bo ta počivalnik postal najljubši kos pohištva v vašem domu. Zasnovan je z mislijo na udobje in sprostitev. Naslonjalo je popolnoma  nastavljivo, kar omogoča popolno prilagajanje vašim željam in potrebam. Njegova oblazinjenost  zagotavlja udobje med dolgotrajnim sedenjem ali ležanjem. Ima tudi ergonomsko oblikovano hrbtišče, ki ima številne prednosti za uporabnika.

Poleg svoje funkcionalnosti in udobja pa Princ v vaš dom prinaša tudi pridih elegance in prestiža. Njegova elegantna zasnova in vrhunska izdelava hkrati zagotavljata, da bo postal osrednji kotiček za počitek v vašem toplem domu.

Za vse, ki iščete kakovosten in udoben počivalnik, ki bo hkrati tudi eleganten kos pohištva, je Princ prava izbira za vas. Naročite ga danes in uživajte v kraljevskem udobju že danes!

Če želite na počivalniku Princ sedeti čimprej, pa lahko obiščete našo spletno trgovino in izberete izdelke na zalogi, ali pa nas obiščete v našem salonu.

 

Podrobnejše informacije:

 • Nagibni hrbtni del

Nagibni hrbtni del počivalnika Princ

 

 

 

 

 

 

 1. Zagotavlja udobje:Prilagodi se telesu uporabnika, kar zagotavlja optimalno podporo za hrbet, vrat in glavo. To pomaga zmanjšati napetost v mišicah, kar posledično povečuje udobje in zmanjšuje utrujenost med sedenjem.
 2. Zmanjšuje tveganje za poškodbe hrbtenice in vratu, saj zagotavlja pravilno porazdelitev teže in podpira naravne krivulje hrbtenice. To zmanjšuje obremenitev mišic in sklepov ter zmanjšuje tveganje za razvoj bolečin v hrbtu in drugih poškodb.
 3. Zmanjšuje stres: Ergonomski naslon lahko zmanjša stres uporabnika, saj zagotavlja udobno in podporno mesto za počitek. To pomaga zmanjšati napetost v mišicah in zmanjšati stres v telesu ter umu.

Nagib hrbtišča in zaustavitev v poljubnem naklonu vam omogoča, da vaše telo najde najboljši položaj za počitek in sprostitev. Počivalnik se vam bo prilagodil v kateremkoli položaju.

 • Nagib vratnega dela:

nagib vratnega dela omogoči popolno oporo glave tudi pri gledanju televizije ali branju

Nagibni počivalnik Princ -nagib vratnega dela

 

 

 

 

 

 • Višina:

višina hrbtnega naslona je prilagojena vaši višini. Na voljo sta 2 višini: 100cm in 110cm.

Nagibni počivalnik Princ

 

 

 

 

 • Mehanizem:

 

patentiran mehanizem, s pomočjo katerega se nagnete v poljuben ležeč ali polležeč položaj brez privijanja/odvijanja ročice

 

 

 

 

 

 • Polnilo:

hladno vlita poliuretanska pena med jeklenimi vzmetmi za popolno udobje

Poliuretanska pena počivalnik Princ

 

 

 

 • Podnožje:

 

Leseno podnožje počivalnika odlikuje:

Nagibni počivalnik Princ leseno podnožje

 

 

 

 

 • Trajnost: Les je naraven material, ki je trpežen in ima dolgo življenjsko dobo.
 • Estetika: Leseno podnožje  daje občutek naravnosti in topline, ki ga ni mogoče doseči z drugimi materiali. Lesene teksture in barve so različne, kar pomeni, da lahko izbirate med različnimi barvnimi odtenki, ki se ujemajo s stilom vašega doma.
 • Enostavna vzdrževanje:  Čiščenje s krpo ali sesalnikom enostavno odstrani prah in umazanijo.
 • Ekološka izbira: Leseno podnožje nagibnega počivalnika je ekološka izbira, saj je les obnovljiv vir, ki ga lahko obnavljamo. Poleg tega ima les manjši ogljični odtis kot druge vrste materialov, kar pomeni, da ima manjši vpliv na okolje.

Leseno podnožje je lahko vrtljivo v radiju 360° ali fixno.

 • Vzdržljivost: do 250 kg (60.000 usedov ob obremenitvi 90 kg)
 • Možnost izbire materiala:

Oblazinjenje počivalnika Prine je izdelano iz vzdržljivega materiala.rinc je izdelan iz trpežnih in kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno uporabo. Zaradi svoje prilagodljivosti se počivalnik Princ Lido prilega vsakemu interierju, saj je na voljo v več barvnih kombinacijah. Izdelan je lahko iz usnja, mikrotkanine ali blaga.

Material Lido

 

 

 

 

 

 • Barve lesa: 10 barvnih odtenkov

Barve lesa počivalnik Princ

 • Dodatki:

Prevleke za vzglavje  imajo več prednosti:

 • Zaščita: Prevleke za vzglavje ščitijo površino počivalnika pred umazanijo, oljnimi madeži in drugimi poškodbami.
 • Higiena: Prevleke za vzglavje lahko enostavno odstranite in operete na 30°C, kar omogoča lažje vzdrževanje higiene. Redno čiščenje prevlek za vzglavje ohranja počivalnik čist in svež.
 • Zaščita pred obrabo: Prevleke za vzglavje lahko podaljšajo življenjsko dobo počivalnika, saj preprečujejo neposreden stik med glavo in površino počivalnika, kar lahko povzroči obrabo.

Prevleka za vzglavje - počivalnik Princ

 

 

 

 

 

 

dodatna blazinica za glavo, ki nudi popolno oporo vratu v ležečem položaju.

Počivalnik Princ dodatek blazinica za glavo

 

 

 

 

 

 

Tabureji za noge so odličen dodatek, saj imajo več prednosti:

 • Dodatno udobje: Tabureji za noge ponujajo dodatno udobje in podporo za noge med sedenjem ali ležanjem na počivalniku. S tem lahko zmanjšajo napetost in utrujenost v nogah ter izboljšajo splošno počutje.
 • Pomoč pri sprostitvi: Tabureji za noge lahko pomagajo pri sprostitvi telesa in zmanjšanju stresa, saj dvigajo noge in spodbujajo bolj naravno držo telesa.
 • Prilagodljivost: Lahkotnost tabureja omogoči enostavno premikanje po prostoru in  uporabljanje kjerkoli v sobi. Lahko se ga uporablja tudi kot samostojni stolček.

Tabure Princ Lido

Zložljiva mizica je zelo praktična, saj vam omogoča, da imate pri roki površino za postavitev pijače, knjige ali drugega pripomočka, ko sedite na počivalniku. Ko je ne potrebujete, jo lahko enostavno zložite in pospravite.

zložljiva mizica Princ Lido

 

 

 

 

 

 

trapez mizica, ki je praktična tudi med dvema počivalnikoma

Trapez mizica Lido

 

 

 

 

 

dvižna in nagibna mizica za računalnik/knjigo, malico,… Barvo lesa prilagodite barvi kompleta, noga mizice pa je kromirana.

Mizica za računalnik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stojalo za časopis v različnih barvah lesa

Stojalo za časopis

 

 

 

 

 

 

 

 • Dimenzije:

Nagibni počivalnik Princ -dimenzijeNagibni počivalnik Princ -dimenzijeNagibni počivalnik Princ -dimenzije

 

Play Video

 

Počivalnik Princ

 

 

 

 

 

IZDELAVA PO MERI

Več kot 130 barv usnja
Več kot 150 barv mikrotkanine
Več kot 120 barv blaga
10 barv lesa

Morda bi vas zanimalo tudi ...