080 20 18   |   info@lido.si   |   9h-19h pon-pet, 9h-13h sob

SLO / ENG / NEM

Počivalnik Lido C

“Videz vara, udobje očara,” je opis tega izjemno udobnega, anatomsko oblikovanega počivalnika Lido. S podporo ključnih delov hrbtenice omogoča zdrav in sproščujoč počitek.

Predstavljamo vam edinstven počivalnik Lido C, ki vam bo zagotovil nepozabno izkušnjo sprostitve in udobja kar v vašem domu ali celo pisarni.

Počivalnik ima nagibno hrbtišče in udobno oblazinjenje, ki bo poskrbelo za vaše popolno udobje. Z njim boste lahko uživali v zimskih dneh ali v prijetnih poletnih večerih ob sproščujoči glasbi, gledanju televizije ali branju vaše najljubše knjige. Lido C počivalnik je zasnovan z mislijo na udobje, izgled pa spominja na večno klasiko.  Počivalnik se bo tako podal v vsak prostor, leseno ogrodje pa bo z vnosom naravnega materiala v prostor,  prinesel svoj čar topline.

Počivalnik Lido je rezultat več kot 30 letnih izkušenj na področju nagibnih počivalnikov in predstavlja najvišje udobje, ki si ga lahko želite. Skozi to obdobje smo počivalnik izpopolnili do te mere, da vam danes lahko ponudimo izdelek, ki vam bo olajšal vaš vsakdan, pripomogel k boljšemu počutju in vam nudil udobje, ki vas bo navdušilo že ob prvem sedenju.

 • Nagibni hrbtni del:

Nagibni počivalnik Lido

Nagib hrbtišča in zaustavitev v poljubnem naklonu vam omogoča, da vaše telo najde najboljši položaj za počitek in sprostitev. Počivalnik Lido se vam bo prilagodil v kateremkoli položaju.

Zagotavlja udobje:Prilagodi se telesu uporabnika, kar zagotavlja optimalno podporo za hrbet, vrat in glavo. To pomaga zmanjšati napetost v mišicah, kar posledično povečuje udobje in zmanjšuje utrujenost med sedenjem.

Zmanjšuje tveganje za poškodbe hrbtenice in vratu, saj zagotavlja pravilno porazdelitev teže in podpira naravne krivulje hrbtenice. To zmanjšuje obremenitev mišic in sklepov ter zmanjšuje tveganje za razvoj bolečin v hrbtu in drugih poškodb.

Zmanjšuje stres: Polležeči položaj lahko zmanjša stres uporabnika, saj zagotavlja udobno in podporno mesto za počitek. To pomaga zmanjšati napetost v mišicah in zmanjšati stres v telesu ter umu.

 • Podnožje:

Nagibni počivalnik Lido - podnožje

Leseno podnožje počivalnika odlikuje:

Trajnost: Les je naraven material, ki je trpežen in ima dolgo življenjsko dobo.

Estetika: Leseno podnožje  daje občutek naravnosti in topline, ki ga ni mogoče doseči z drugimi materiali. Lesene teksture in barve so različne, kar pomeni, da lahko izbirate med različnimi barvnimi odtenki, ki se ujemajo s stilom vašega doma.

Enostavna vzdrževanje:  Čiščenje s krpo ali sesalnikom enostavno odstrani prah in umazanijo.

Ekološka izbira: Leseno podnožje nagibnega počivalnika je ekološka izbira, saj je les obnovljiv vir, ki ga lahko obnavljamo. Poleg tega ima les manjši ogljični odtis kot druge vrste materialov, kar pomeni, da ima manjši vpliv na okolje.

Podnožje počivalnika Lido je izdelano iz 20 plasti kakovostnega bukovega furnirja,  lahko je vrtljivo v radiju 360° ali fixno.

 

 • Mehanizem:

Nagibni počivalnik Lido - mehanizempatentiran mehanizem, s pomočjo katerega se nagnete v poljuben ležeč ali polležeč položaj brez privijanja/odvijanja ročice

 

 

 

 • Vzdržljivost: do 250 kg (60.000 usedov ob obremenitvi 90 kg)
 • Možnost izbire materiala:

Material Lidousnje, mikrotkanina, blago

 

 

 

 • Barve lesa:

Barve lesa počivalnik Princ

 • Dodatki:

Tabure Princ Lido

 • Tabure za noge je odličen dodatek, saj ima več prednosti:

Dodatno udobje: Tabureji za noge ponujajo dodatno udobje in podporo za noge med sedenjem ali ležanjem na počivalniku. S tem lahko zmanjšajo napetost in utrujenost v nogah ter izboljšajo splošno počutje.

Pomoč pri sprostitvi: Tabureji za noge lahko pomagajo pri sprostitvi telesa in zmanjšanju stresa, saj dvigajo noge in spodbujajo bolj naravno držo telesa.

Prilagodljivost: Lahkotnost tabureja omogoči enostavno premikanje po prostoru in  uporabljanje kjerkoli v sobi. Lahko se ga uporablja tudi kot samostojni stolček.

 

 

zložljiva mizica Princ Lido

 

 • Zložljiva mizica je zelo praktična, saj vam omogoča, da imate pri roki površino za postavitev pijače, knjige ali drugega pripomočka, ko sedite na počivalniku. Ko je ne potrebujete, jo lahko enostavno zložite in pospravite

 

 

 

 • Prevleke za vzglavje  imajo več prednosti:

Prevleka za vzglavje - počivalnik Princ

Zaščita: Prevleke za vzglavje ščitijo površino počivalnika pred umazanijo, oljnimi madeži in drugimi poškodbami.

Higiena: Prevleke za vzglavje lahko enostavno odstranite in operete na 30°C, kar omogoča lažje vzdrževanje higiene. Redno čiščenje prevlek za vzglavje ohranja počivalnik čist in svež.

Zaščita pred obrabo: Prevleke za vzglavje lahko podaljšajo življenjsko dobo počivalnika, saj preprečujejo neposreden stik med glavo in površino počivalnika, kar lahko povzroči obrabo.

Mizica za računalnik

 

 • Mizica za računalnik/knjigo

 

 

 

 

 

 

Stojalo za časopis

 

 • Stojalo za časopis

 

 

 

 

 

 

 • Dimenzije:

Nagibni počivalnik Lido dimenzije  Nagibni počivalnik Lido dimenzijeNagibni počivalnik Lido dimenzije

Lido C je obenem lahko tudi popolni počivalnik za dojenje.

 

 

IZDELAVA PO MERI

Več kot 130 barv usnja
Več kot 150 barv mikrotkanine
Več kot 120 barv blaga
10 barv lesa

Morda bi vas zanimalo tudi ...

  Ali imate vprašanje povezano z izdelkom? Pošljite nam sporočilo.

  Unovčite 10% popust. 

  Vpišite svoj mail in pridobite kodo za 10% popusta pri nakupu sedežnih garnitur, počivalnikov ali dvižnih foteljev.