080 20 18   |   info@lido.si   |   9h-18h pon-pet, 9h-13h sob

SLO / ENG / NEM

Luxor

Masažni počivalnik Luxor, eleganca in udobje, ki jo nadgrajuje še nežna masaža.

Bistveni poudarki:

 • Električni nagib nožnega in hrbtnega dela
 • Ročno nastavljiv vzglavni del
 • Nežna masaža (zračne blazine) v hrbtnem predelu
 • Vrtljivost 300°
 • 3 motorji
 • Stranski del stranice – les
 • Litij-ionska baterija

 

Si želite udobnega in funkcionalnega počivalnika, ki vam bo nudil popolno sprostitev? Masažni počivalnik Luxor je prava izbira za vas!

Za razliko od običajnih foteljev, ki imajo omejene možnosti nastavitev, vam Luxor omogoča, da si udobje  popolnoma prilagodite potrebam. Njegov napredni električni mehanizem omogoča enostavno prilagajanje naklona sedeža, vzglavja naslona za hrbet in naslona za noge. S tem si lahko hitro in enostavno omogočite popolno sprostitev.

Nagibni hrbtni del

 • Zagotavlja udobje: Prilagodi se telesu uporabnika, kar zagotavlja optimalno podporo za hrbet, vrat in glavo. To pomaga zmanjšati napetost v mišicah, kar posledično povečuje udobje in zmanjšuje utrujenost med sedenjem.
 • Zmanjšuje tveganje za poškodbe hrbtenice in vratu, saj zagotavlja pravilno porazdelitev teže in podpira naravne krivulje hrbtenice. To zmanjšuje obremenitev mišic in sklepov ter zmanjšuje tveganje za razvoj bolečin v hrbtu in drugih poškodb.
 • Zmanjšuje stres: Polležeči položaj lahko zmanjša stres uporabnika, saj zagotavlja udobno in podporno mesto za počitek. To pomaga zmanjšati napetost v mišicah in zmanjšati stres v telesu ter umu.

Nagib hrbtišča in zaustavitev v poljubnem naklonu vam omogoča, da vaše telo najde najboljši položaj za počitek in sprostitev.

Nastavljiv naslon za glavo

Počivalnik Zala ima možnost ročne nastavitve naslona za glavo v katerikoli poziciji želite.

Masažni počivalnik Luxor Masažni počivalnik Luxor

Dvižni nožni del

Dvižni nožni del podpre noge, kar omogoči udobnejši položaj in sprostitev mišic nog.

Masažne zračne blazine v hrbtnem predelu

Luxor se ponaša tudi s prijetnim masažnim mehanizmom, kjer vas nežno masirajo zračne blazinice po celotnem delu hrbtišča.

Litij-ionska baterija 

Vgrajena baterija v dvižnem fotelju ima številne prednosti, ki zagotavljajo udobje in praktičnost. Tu so nekatere izmed njih:

 • Brezžično delovanje: Električni počivalnik z vgrajeno baterijo omogoča brezžično delovanje, tako da ni več bojazni, da bi se zapletli v kable.
 • Mobilnost: Električni počivalnik z vgrajeno baterijo je zelo mobilen, tako da lahko počivalnik postavite v prostor kamorkoli želite, ne da bi razmišljali, ali je vtičnica za elektriko dovolj blizu.
 • Neprekinjeno delovanje: Električni počivalnik z vgrajeno baterijo omogoča neprekinjeno delovanje, saj ga lahko uporabljate tudi takrat, ko ni električne energije.
 • Enostavno polnjenje: Vgrajena baterija se polni enostavno in hitro, praviloma prek USB kabla. Polnjenje traja le nekaj ur in ko je baterija polna, lahko električni počivalnik uporabljate brezžično še dolge ure.

Električni počivalnik z vgrajeno baterijo je torej praktična, udobna in priročna rešitev za vaš dom. Če iščete počivalnik, ki je pripravljen na sodobne izzive in vam ponuja veliko svobode pri uporabi, potem je električni počivalnik z vgrajeno baterijo zagotovo prava izbira za vas.

Vrtljivost 300 stopinj  

S to funkcijo se lahko počivalnik zavrti v katero koli smer do 300°, ne da bi bilo potrebno spreminjati svojo sedežno pozicijo. 

 Pozicija srčnega ravnovesja

Pozicija srčnega ravnovesja na počivalnikih je izjemno pomembna za zdravje in udobje uporabnika. Ko sedimo ali ležimo v počivalniku, je idealna pozicija taka, da se noge nahajajo v isti višini oz. malo višje od srca.. Ta pozicija omogoča optimalen pretok krvi , kar vodi v boljšo cirkulacijo.

Skupaj z vgrajenimi funkcijami, ki omogočajo prilagajanje pozicije in srčnega ravnovesja, počivalnik postane popolno orodje za popolno sprostitev telesa.

Zakaj bi se odločili za navaden fotelj, ko pa si lahko privoščite luksuzni in funkcionalen počivalnik, ki vam bo nudil popolno sprostitev in udobje? Masažni počivalnik Luxor – vaša izbira za pravo sprostitev!

Kombinacija lesa

Masažni počivalnik LuxorKombinacija lesa in usnja na počivalniku je izjemno lepa in elegantna. Les daje počivalniku trdnost, stabilnost in čudovit naravni videz, medtem ko usnje dodaja mehkobo, udobje in prestiž. Les prispeva tudi k občutku topline in prijetnosti v prostoru.  Skupaj tvorita prefinjeno kombinacijo, ki zagotavlja eleganco in lepoto.

Skupaj tvorita les in usnje na počivalniku izjemno  Lahko se prilagaja različnim notranjim oblikam in dekorjem. Takšen počivalnik bo s svojo prefinjenostjo zagotovo navdušil obiskovalce.

 

Preverite, če je kakšen model masažnega počivalnika Luxor na zalogi in takoj dobavljiv. Vstopite v trgovino.

 

 

Play Video

IZDELAVA PO MERI

Morda bi vas zanimalo tudi ...

  Ali imate vprašanje povezano z izdelkom? Pošljite nam sporočilo.

  Naročite se na novice in prejmite 10% popust

  Prosimo vpišite svoje podatke in prejeli boste kodo za 10% popust.