080 20 18   |   info@lido.si   |   9h-19h pon-pet, 9h-13h sob

SLO / ENG / NEM

Vita

Nadomestite klasičen fotelj z udobjem in eleganco električnega počivalnika Vita.

Bistveni poudarki:

 • Električni nagib nožnega in hrbtnega dela
 • Vrtljivost 300°
 • 2 motorja
 • Litij-ionska baterija

Fotelj Vita je vaš idealen sopotnik za sproščujočo in udobno izkušnjo. Zahvaljujoč svoji edinstveni zasnovi in napredni tehnologiji,  zagotavlja Vita počivalnik popolno prileganje vašemu telesu in omogoča, da se sprostite in uživate v popolnem udobju. Z enostavnim upravljanjem tipk na zunanji strani rokonaslona , boste lahko hitro in enostavno nastavili vaše priljubljeni položaj in uživali v popolni sprostitvi.

Ne glede na to, ali si želite počitka po dolgem dnevu, ali preprosto uživati v udobju doma, je Vita  idealna izbira. S svojo edinstveno zasnovo, napredno tehnologijo in popolno prilagodljivostjo, vam počivalnik Vita zagotavlja udobno in sproščujočo izkušnjo.

Zakaj izbrati počivalnik?

Tako počivalnik, kot sedežna garnitura sta namenjena sprostitvi in počitku v dnevnem prostoru. Vendar pa počivalnik ponuja nekaj prednosti v primerjavi s sedežno garnituro.

Počivalnik je zasnovan tako, da ponuja popolno podporo hrbtu, vratu in nogam in si udobje lahko individualno prilagodimo, brez da bi motili kogarkoli, kar se pogosto dogaja, če garnituro hkrati uporablja več ljudi.  Počivalnik z lahkoto prestavimo v katerikoli prostor in ga namestimo po naših željah, posebej, če gre za baterijski počivalnik, garnitura zavzema več prostora in je ponavadi v določenem delu prostora. Počivalnik je tako vse bolj priljubljena izbira med kupci, ki iščejo kakovostno pohištvo za sprostitev in počitek v dnevnem prostoru.

2 motorja

 • 2-motorni električni počivalnik ima dva motorja, enega za nagib hrbta in drugega za dvig nog. To pomeni, da lahko uporabnik prilagodi nagib hrbta in nog neodvisno drug od drugega, kar poveča prilagodljivost in udobje počivalnika.

Nagibni hrbtni del

 • Zagotavlja udobje za hrbet, vrat in glavo, kar pomaga zmanjšati napetost v mišicah, posledično povečuje udobje in zmanjšuje utrujenost med sedenjem.
 • Zmanjšuje tveganje za poškodbe hrbtenice in vratu, saj zagotavlja pravilno porazdelitev teže in podpira naravne krivulje hrbtenice. To zmanjšuje obremenitev mišic in sklepov ter zmanjšuje tveganje za razvoj bolečin v hrbtu in drugih poškodb.
 • Zmanjšuje stres: Polležeči položaj lahko zmanjša stres uporabnika, saj zagotavlja udobno in podporno mesto za počitek. To pomaga zmanjšati napetost v mišicah in zmanjšati stres v telesu ter umu.

Nagib hrbtišča in zaustavitev v poljubnem naklonu vam omogoča, da vaše telo najde najboljši položaj za počitek in sprostitev.

Nastavljiv naslon za glavo

Fotelj počivalnik je izdelan z namenom čim večjega udobja za vse dele telesa. Nastavljiv naslon za glavo lahko ročno nastavite in si pričarate udobje v najbolj optimalni poziciji.

Dvižni nožni del

Dvižni nožni del podpre noge, kar omogoči udobnejši položaj in sprostitev mišic nog.

Litij-ionska baterija 

Vgrajena baterija v fotelj počivalnik-u ima številne prednosti, ki zagotavljajo udobje in praktičnost. Tu so nekatere izmed njih:

 • Brezžično delovanje: Baterijski počivalnik  omogoča brezžično delovanje, tako da ni več bojazni, da bi se zapletli v kable.
 • Mobilnost: Je zelo mobilen, tako da lahko počivalnik postavite v prostor kamorkoli želite, ne da bi razmišljali, ali je vtičnica za elektriko dovolj blizu.
 • Neprekinjeno delovanje: Električni počivalnik z vgrajeno baterijo omogoča neprekinjeno delovanje, saj ga lahko uporabljate tudi takrat, ko ni električne energije.
 • Enostavno polnjenje: Vgrajena baterija se polni enostavno in hitro, praviloma prek USB kabla. Polnjenje traja le nekaj ur in ko je baterija polna, lahko električni počivalnik uporabljate brezžično še dolge ure.

Baterijski počivalnik je torej praktična, udobna in priročna rešitev za vaš dom. Če iščete počivalnik, ki je pripravljen na sodobne izzive in vam ponuja veliko svobode pri uporabi, potem je električni počivalnik z vgrajeno baterijo zagotovo prava izbira za vas.

Vrtljivost 300 stopinj  

S to funkcijo se lahko počivalnik zavrti v katero koli smer do 300°, ne da bi bilo potrebno spreminjati svojo sedežno pozicijo. 

Preverite, če so modeli baterijskih počivalnikov na zalogi in takoj dobavljivi. Vstopite v trgovino.

 

 

Play Video

 

 

IZDELAVA PO MERI

Morda bi vas zanimalo tudi ...

  Ali imate vprašanje povezano z izdelkom? Pošljite nam sporočilo.

  Unovčite 10% popust. 

  Vpišite svoj mail in pridobite kodo za 10% popusta pri nakupu sedežnih garnitur, počivalnikov ali dvižnih foteljev.