080 20 18   |   info@lido.si   |   9h-19h pon-pet, 9h-13h sob

SLO / ENG / NEM

Zala

Električni počivalnik, ki zaradi svojih zračnih rokonaslonov deluje lahkotno.

Bistveni poudarki:

 • Električni nagib nožnega in hrbtnega dela
 • Ročno nastavljiv naslon za glavo
 • Pozicija srčnega ravnovesja
 • Vrtljivost 300°
 • 3 motorji
 • Vgrajena litij-ionska baterija

Električni počivalnik Zala je pravi biser med počivalniki. Vrhunski materiali, napredne funkcije in eleganten dizajn se združujejo v eni izjemni izdelavi, ki bo poskrbela za vaše popolno sproščanje. Njen napredni električni mehanizem omogoča enostavno prilagajanje naklona sedeža, vzglavja, naslona za hrbet in naslona za noge. S tem si lahko hitro in enostavno omogočite popolno sprostitev, brez nepotrebnega naprezanja mišic.

Ta počivalnik se ponaša tudi z vgrajeno pozicijo srčnega ravnovesja. To je idealna pozicija, ko so noge v isti višini oz. višje od srca, kar omogoča optimalen pretok krvi in zmanjšuje pritisk na srce, kar vodi v boljšo cirkulacijo. Električni relax počivalnik Zala je popolna izbira za vse, ki želijo imeti popolno sprostitev in udobje. Ne glede na to, ali se želite sprostiti po napornem delovnem dnevu ali si preprosto privoščiti trenutek zase, bo ta počivalnik poskrbel za vse vaše potrebe. Prepričajte se sami in si zagotovite popolno sprostitev s počivalnikom Zala.

Nagibni hrbtni del

 • Zagotavlja udobje: Prilagodi se telesu uporabnika, kar zagotavlja optimalno podporo za hrbet, vrat in glavo. To pomaga zmanjšati napetost v mišicah, kar posledično povečuje udobje in zmanjšuje utrujenost med sedenjem.
 • Zmanjšuje tveganje za poškodbe hrbtenice in vratu, saj zagotavlja pravilno porazdelitev teže in podpira naravne krivulje hrbtenice. To zmanjšuje obremenitev mišic in sklepov ter zmanjšuje tveganje za razvoj bolečin v hrbtu in drugih poškodb.
 • Zmanjšuje stres: Polležeči položaj lahko zmanjša stres uporabnika, saj zagotavlja udobno in podporno mesto za počitek. To pomaga zmanjšati napetost v mišicah in zmanjšati stres v telesu ter umu.

Nagib hrbtišča in zaustavitev v poljubnem naklonu vam omogoča, da vaše telo najde najboljši položaj za počitek in sprostitev.

 

Nastavljiv naslon za glavo

Počivalnik Zala ima možnost ročne nastavitve naslona za glavo v katerikoli poziciji želite.

Električni počivalnik Zala Električni počivalnik Zala

Dvižni nožni del

Dvižni nožni del podpre noge, kar omogoči udobnejši položaj in sprostitev mišic nog.

Litij-ionska baterija 

Vgrajena baterija v dvižnem fotelju ima številne prednosti, ki zagotavljajo udobje in praktičnost. Tu so nekatere izmed njih:

 • Brezžično delovanje: Električni počivalnik z vgrajeno baterijo omogoča brezžično delovanje, tako da ni več bojazni, da bi se zapletli v kable.
 • Mobilnost: Električni počivalnik z vgrajeno baterijo je zelo mobilen, tako da lahko počivalnik postavite v prostor kamorkoli želite, ne da bi razmišljali, ali je vtičnica za elektriko dovolj blizu.
 • Neprekinjeno delovanje: Električni počivalnik z vgrajeno baterijo omogoča neprekinjeno delovanje, saj ga lahko uporabljate tudi takrat, ko ni električne energije.
 • Enostavno polnjenje: Vgrajena baterija se polni enostavno in hitro, praviloma prek USB kabla. Polnjenje traja le nekaj ur in ko je baterija polna, lahko električni počivalnik uporabljate brezžično še dolge ure.

Električni počivalnik z vgrajeno baterijo je torej praktična, udobna in priročna rešitev za vaš dom. Če iščete počivalnik, ki je pripravljen na sodobne izzive in vam ponuja veliko svobode pri uporabi, potem je električni počivalnik z vgrajeno baterijo zagotovo prava izbira za vas.

 

Vrtljivost 300 stopinj  

S to funkcijo se lahko počivalnik zavrti v katero koli smer do 300°, ne da bi bilo potrebno spreminjati svojo sedežno pozicijo. 

 

Pozicija srčnega ravnovesja

Pozicija srčnega ravnovesja na počivalnikih je izjemno pomembna za zdravje in udobje uporabnika. Ko sedimo ali ležimo v počivalniku, je idealna pozicija taka, da se noge nahajajo v isti višini oz. malo višje od srca.. Ta pozicija omogoča optimalen pretok krvi , kar vodi v boljšo cirkulacijo.

Skupaj z vgrajenimi funkcijami, ki omogočajo prilagajanje pozicije in srčnega ravnovesja, počivalnik postane popolno orodje za popolno sprostitev telesa.

 

Preverite, če je kakšen model električnega počivalnika Zala na zalogi in takoj dobavljiv. Vstopite v trgovino.

Play Video

Relax počivalnik Zala

 

IZDELAVA PO MERI

Morda bi vas zanimalo tudi ...

Naročite se na novice in prejmite 10% popust

Prosimo vpišite svoje podatke in prejeli boste kodo za 10% popust.

[contact-form-7 id="877" title="Povpraševanje izdelek"]