080 20 18   |   info@lido.si   |   9h-19h pon-pet, 9h-13h sob

SLO / ENG / NEM

Bonita

Baterijski počivalnik Bonita je inovativen in udoben kos pohištva, ki združuje brezskrbnost brez kablov in vrhunsko udobje pri počivanju.

Bistveni poudarki:

 • Električni nagib nožnega in hrbtnega dela
 • Ročno nastavljiv naslon za glavo
 • Pozicija srčnega ravnovesja
 • Vrtljivost 300°
 • 3 motorji
 • Litij-ionska baterija

Zakaj izbrati počivalnik?

Tako počivalnik, kot sedežna garnitura sta namenjena sprostitvi in počitku v dnevnem prostoru. Vendar pa počivalnik ponuja nekaj prednosti v primerjavi s sedežno garnituro.

Počivalnik je zasnovan tako, da ponuja popolno podporo hrbtu, vratu in nogam in si udobje lahko individualno prilagodimo, brez da bi motili kogarkoli, kar se pogosto dogaja, če garnituro hkrati uporablja več ljudi.  Počivalnik z lahkoto prestavimo v katerikoli prostor in ga namestimo po naših željah, posebej, če gre za baterijski počivalnik, garnitura zavzema več prostora in je ponavadi v določenem delu prostora. Počivalnik je tako vse bolj priljubljena izbira med kupci, ki iščejo kakovostno pohištvo za sprostitev in počitek v dnevnem prostoru.

Nagibni hrbtni del

 • Zagotavlja udobje: Nagib zagotavlja optimalno podporo za hrbet, vrat in glavo, kar pomaga zmanjšati napetost v mišicah, posledično povečuje udobje in zmanjšuje utrujenost med sedenjem.
 • Zmanjšuje tveganje za poškodbe hrbtenice in vratu, saj zagotavlja pravilno porazdelitev teže in podpira naravne krivulje hrbtenice. To zmanjšuje obremenitev mišic in sklepov ter zmanjšuje tveganje za razvoj bolečin v hrbtu in drugih poškodb.
 • Zmanjšuje stres: Polležeči položaj lahko zmanjša stres uporabnika, saj zagotavlja udobno in podporno mesto za počitek. To pomaga zmanjšati napetost v mišicah in zmanjšati stres v telesu ter umu.

Nagib hrbtišča in zaustavitev v poljubnem naklonu vam omogoča, da vaše telo najde najboljši položaj za počitek in sprostitev.

Nastavljiv naslon za glavo

Baterijski počivalnik Bonita ima možnost ročne nastavitve naslona za glavo v katerikoli poziciji želite. Namenjen je za podporo glavi, ko npr. gledate televizijo, berete ali pa udobno zaspite.

Baterijski počivalnik Bonita Baterijski počivalnik Bonita

Dvižni nožni del

Dvižni nožni del podpre noge, kar omogoči udobnejši položaj in sprostitev mišic nog.

Baterijski počivalnik Bonita

Litij-ionska baterija 

Vgrajena baterija v baterijskem počivalniku ima številne prednosti, ki zagotavljajo udobje in praktičnost. Tu so nekatere izmed njih:

 • Brezžično delovanje: Baterijski počivalnik  omogoča brezžično delovanje, tako da ni več bojazni, da bi se zapletli v kable.
 • Mobilnost: Je zelo mobilen, tako da lahko počivalnik postavite v prostor kamorkoli želite, ne da bi razmišljali, ali je vtičnica za elektriko dovolj blizu.
 • Neprekinjeno delovanje: Električni počivalnik z vgrajeno baterijo omogoča neprekinjeno delovanje, saj ga lahko uporabljate tudi takrat, ko ni električne energije.
 • Enostavno polnjenje: Vgrajena baterija se polni enostavno in hitro, praviloma prek USB kabla. Polnjenje traja le nekaj ur in ko je baterija polna, lahko električni počivalnik uporabljate brezžično še dolge ure.

Baterijski počivalnik je torej praktična, udobna in priročna rešitev za vaš dom. Če iščete počivalnik, ki je pripravljen na sodobne izzive in vam ponuja veliko svobode pri uporabi, potem je električni počivalnik z vgrajeno baterijo zagotovo prava izbira za vas.

Vrtljivost 300 stopinj  

S to funkcijo se lahko počivalnik zavrti v katero koli smer do 300°, ne da bi bilo potrebno spreminjati svojo sedežno pozicijo. 

Pozicija srčnega ravnovesja

Pozicija srčnega ravnovesja na počivalnikih je izjemno pomembna za zdravje in udobje uporabnika. Ko sedimo ali ležimo v počivalniku, je idealna pozicija taka, da se noge nahajajo v isti višini oz. malo višje od srca.. Ta pozicija omogoča optimalen pretok krvi , kar vodi v boljšo cirkulacijo.

Skupaj z vgrajenimi funkcijami, ki omogočajo prilagajanje pozicije in srčnega ravnovesja, počivalnik postane popolno orodje za popolno sprostitev telesa.

Zakaj bi se odločili za navaden fotelj, ko pa si lahko privoščite luksuzni in funkcionalen počivalnik, ki vam bo nudil popolno sprostitev in udobje? Masažni počivalnik Luxor – vaša izbira za pravo sprostitev!

Preverite, če je kakšen model baterijskega počivalnika Bonita na zalogi in takoj dobavljiv. Vstopite v trgovino.

 

Play Video

Električen relax počivalnik Bonita

 

IZDELAVA PO MERI

Morda bi vas zanimalo tudi ...