080 20 18   |   info@lido.si   |   9h-18h pon-pet, 9h-13h sob

SLO / ENG / NEM

lido 4 1

NAJUSTREZNEJŠA SEDEŽNA GARNITURA ZA VAŠO POČITNIŠKO HIŠO

Ne glede na to ali opremljate počitniško hišo zase, za svojo družino ali goste, si verjetno želite urediti prijeten ambient, kjer se bodo ustvarjali čudoviti in nepozabni spomini. Poleg same lokacije in osvetljave vikenda, vpliva na počutje predvsem stil in razporeditev pohištva. Tudi v manjših prostorih lahko smotrna izbira in razporeditev opreme ustvari pravi čudež. Odgovor na stisko s prostorom so poleg multifunkcijskega pohištva še sedežne garniture z ležiščem in predalom.

lido 6 1

Simpatična in minimalistična sedežna garnitura Ota. Pestra izbira sestavov in materialov. Ležišče primerno za vsakodnevno spanje lahko skrijete v fotelj, dvosed, trosed, kotni sestav,…

IZBERITE USTREZNI STIL SEDEŽNE GARNITURE

Tržišče ponuja širok spekter različnih stilov sedežnih garnitur. Orientirajte se predvsem na svoj okus ter obstoječo opremo. Gre za bolj rustikalno ali moderno počitniško hišico? Imate vikend na podeželju opremljen v tradicionalnem stilu ali stoji ob Mediteranskem morju? Če želite, da vam sedežna garnitura služi vrsto let, izberite kvalitetno konstrukcijo, materiale in izdelavo. Tako boste sedeli (in spali) udobno na zdravju prijaznih materialih.

lido 3 1 lido 12

Želite stilno ali moderno oblikovano sedežno garnituro?

IZBERITE USTREZNO POSTAVITEV IN VELIKOST SEDEŽNE GARNITURE

Predvsem pri manjših kvadraturah vikendov je potrebno paziti, da se prostor ne natrpa preveč in tako deluje utesnjeno. Z racionalno razporeditvijo pohištva lahko povečamo izrabo površin in uredimo prijetnejši ambient. Najbolj elegantna rešitev je uporaba multifunkcijskega pohištva. Sedežni garnituri pa lahko dodamo ležišče in tako pridobimo dodatne spalne površine, kadar je to potrebno. Sedežna garnitura se mora dimenzijsko prilagoditi tako prostoru v katerem stoji, kot tudi številu uporabnikov. Najbolje je, da pred odhodom v pohištveni salon izmerite in skicirate prostor. Premislite, koliko sedišč bi potrebovali. Bi bila ustreznejša kotna sedežna garnitura, dvosed, trosed ali U-postavitev? Bi bila ležišče in predal koristen dodatek? V Lidu vam strokovno svetujemo in izdelamo sedežno garnituro po meri. Tako omogočimo, da kar najbolje izrabite dani prostor, poleg tega pa dobite svoj unikatni kos pohištva.

lido i lido 7 2 lido 7 1

lido 1 4   lido 2 2

Sedežna garnitura Luna. Številni elementi omogočajo oblikovno in dimenzijsko prilagoditev vašemu prostoru.

lido 7  lido 4

Sedežna garnitura Princes. Kvalitetno ležišče, skrito v sedežni garnituri, lahko dodamo fotelju, dvosedu, trosedu, kotnemu sestavu,…

IZBERITE USTREZNI MATERIAL SEDEŽNE GARNITURE

Počitniške hišice pogosto gostijo številne uporabnike, tiste ob morju in na podeželju pa se soočajo še s potencialnimi trdovratnimi madeži. Izberite material z visoko odpornostjo na število drgnjen. Prav tako je pomembno, da vzdrževanje ni zahtevno, čiščenje pa preprosto. Najprimernejša izbira je kvalitetno usnje ali mikrotkanina, ki se čisti samo z vodo. Vsekakor se izogibajte umetnemu usnju zaradi nevzdržljivosti in tkaninam, ki se bodo preveč naprašile, ko bo vikend sameval. Ko izberete najustreznejši material, vam ostane le še to, da določite barvo. Ozirajte se na obstoječo opremo, osvetljenost (npr. če je prostor temen, ga lahko vizualno povečate s svetlejšim pohištvom) in predvideno ogroženost pred umazanijo (npr. na temnejših in vzorčkastih materialih madeži niso tako opazni).

lido 5 1

Pestra ponudba usnja in tekstila omogoča vizualno in funkcionalno prilagoditev materiala.

V podjetju Lido izbirate med številnimi sedežnimi garniturami z dodanimi ležišči za občasno in tudi vsakodnevno uporabo. Izbrani model vam oblikovno in dimenzijsko prilagodimo. Iz pestre ponudbe sami izbirate tudi vrsto in barvo materiala v katerega boste odeli svojo sanjsko sedežno garnituro. In ne skrbite, da bi se izgubili v skoraj neskončnih možnih kombinacijah… Da bo odločitev res najboljša, vam pri izbiri strokovno svetujemo. Nudimo tudi brezplačni izris prostora, dostavo in vnos nove ter odvoz rabljene sedežne garniture.

Najbolj brano

Sedežna garnitura kot osrednji element dnevne sobe: Ideje za oblikovanje okoli nje

Zabavna dejstva o pohištvu

Kako očarati drago?

Popolno darilo za rojstni dan

Spregledana investicija v zdravje

Kdaj je nakup dvižnega fotelja dobra ideja?

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Sedežna garnitura

Sedežna garnitura kot osrednji element dnevne sobe: Ideje za oblikovanje okoli nje

Zabavna dejstva o pohištvu

lido

Kako očarati drago?

POKLIČITE NAS

layer 719

Potrebujete svetovanje za nakup prave sedežne garniture za vas?

Naročite se na novice in prejmite 10% popust

Prosimo vpišite svoje podatke in prejeli boste kodo za 10% popust.

    Ali imate vprašanje povezano z izdelkom? Pošljite nam sporočilo.