080 20 18   |   info@lido.si   |   9h-19h pon-pet, 9h-13h sob

SLO / ENG / NEM

Doroteja

Počivalnik za starejše – pomočnik, ki ga starejši ljudje najraje izberejo

 • Podnožje: Kovinsko
 • Mehanizem:
  • Električni dvig nožnega dela
  • Nagib hrbtnega dela
  • Dvižna funkcija
 • Premikanje: ne
 • Število motorjev: 2 motorja
 • Napajanje: priključek na elektriko

 

 

Počivalnik za starejše Doroteja je udoben in funkcionalen počivalnik, ki je zasnovan tako, da vam omogoča popolno udobje in sprostitev. Udobje s pomočjo nagibnega hrbtnega dela in dvižnega nožnega dela, bo vaše telo popolnoma sprostilo. Z vgrajeno funkcijo dviganja, je idealen rešitev za vsakogar, ki ima težave pri vstajanju.

Opremljen je z motoriziranim sistemom, ki omogoča enostavno nastavljanje položaja fotelja in prilagajanje vašim individualnim potrebam. S tem boste lahko uživali v popolnem udobju, ne glede na to, ali si želite prebrati knjigo, gledati televizijo ali se preprosto sprostiti.

Funkcija dviganja vam omogoča, da z lahkoto vstanete iz fotelja, saj se fotelj dvigne in vas postavi v pokončni položaj.

Dvižni fotelj ima številne prednosti, med njimi so:

 1. Enostavno vstajanje in sedenje: Počivalnik za starejše Doroteja je zasnovan tako, da se lahko enostavno dvigne in spusti, kar omogoča lažje vstajanje in sedenje brez napora in bolečin. To je še posebej pomembno za tiste, ki imajo težave s koleni, hrbtenico ali drugimi podobnimi težavami.
 2. Boljša drža: Počivalnik za starejše zagotavlja udobnost med sedenjem, kar pomaga zmanjšati napetost in bolečine v hrbtu, ramenih in vratu.
 3. Trajnost: Dvižni fotelji so narejeni iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobje in trajnost.
 4. Boljša varnost: Počivalnik za starejše Doroteja se počasi dviga in spušča in s tem preprečuje nenamerno padanje ali nagibanje. To je še posebej pomembno za tiste, ki imajo omejeno gibljivost ali težave s koordinacijo.

Počivalnik za starejše Doroteja je eden največkrat izbranih počivalnikov s strani starejših ljudi. V primeru, da želite še več funkcij fotelja, pa si oglejte enega od dvižnih foteljev, ki nudi še dodatne olajšave gibalno oviranim – model SAVIN

Obiščite nas tudi v salonu in preverite našo ponudbo, da boste lahko našli najboljšo rešitev za svoje potrebe. Bodisi da potrebujete nagibne sodobne počivalnike, sedežno garnituro, ali pa dvižne fotelje, vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri z namenom vašega dolgotrajnega zadovoljstva.

 

 

IZDELAVA PO MERI

Morda bi vas zanimalo tudi ...