080 20 18   |   info@lido.si   |   9h-18h pon-pet, 9h-13h sob

SLO / ENG / NEM

Elena

Fotelj, počivalnik in dvižni fotelj v enem.

 • Podnožje: Kovinsko
 • Mehanizem:
  • Električni dvig nožnega dela
  • Nagib hrbtnega dela
  • Dvižna funkcija
 • Vzglavni del: Ročno nastavljiv
 • Premikanje: ne
 • Število motorjev: 2 motorja
 • Napajanje: priključek na elektriko

 

 

Fotelj in počivalnik v enem z dodano dvižno funkcijo – vse kar iščete na enem mestu. Elena je udoben in funkcionalen fotelj, ki je zasnovan tako, da vam omogoča popolno udobje in sprostitev. Udobje s pomočjo nagibnega hrbtnega dela in dvižnega nožnega dela, bo vaše telo popolnoma sprostilo. Z vgrajeno funkcijo dviganja, je idealen rešitev za vsakogar, ki ima težave pri vstajanju.

Opremljen je z motoriziranim sistemom, ki omogoča enostavno nastavljanje položaja fotelja in prilagajanje vašim individualnim potrebam. S tem boste lahko uživali v popolnem udobju, ne glede na to, ali si želite prebrati knjigo, gledati televizijo ali se preprosto sprostiti.

Funkcija dviganja vam omogoča, da z lahkoto vstanete iz fotelja, saj se fotelj dvigne in vas postavi v pokončni položaj.

Dvižni fotelj ima številne prednosti, med njimi so:

 1. Enostavno vstajanje in sedenje: Dvižni fotelj je zasnovan tako, da se lahko enostavno dvigne in spusti, kar omogoča lažje vstajanje in sedenje brez napora in bolečin. To je še posebej pomembno za tiste, ki imajo težave s koleni, hrbtenico ali drugimi podobnimi težavami.
 2. Boljša drža: Dvižni fotelj ima zagotavljajo udobnost med sedenjem, kar pomaga zmanjšati napetost in bolečine v hrbtu, ramenih in vratu.
 3. Trajnost: Dvižni fotelji so narejeni iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobje in trajnost.
 4. Boljša varnost: Dvižni počivalniki se počasi dvigajo in spuščajo in s tem preprečujejo nenamerno padanje ali nagibanje. To je še posebej pomembno za tiste, ki imajo omejeno gibljivost ali težave s koordinacijo.

Če iščete dvižni fotelj, ki bo olajšal vaše težave s sedenjem in vstajanjem, potem je naš dvižni fotelj Lincoln prava izbira za vas. V primeru, da želite še več funkcij fotelja, pa si oglejte enega od dvižnih foteljev, ki nudi še dodatne olajšave gibalno oviranim – model SAVIN

Obiščite nas tudi v salonu in preverite našo ponudbo, da boste lahko našli najboljšo rešitev za svoje potrebe. Bodisi da potrebujete nagibne sodobne počivalnike, sedežno garnituro, ali pa dvižne fotelje, vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri z namenom vašega dolgotrajnega zadovoljstva.

 

 

IZDELAVA PO MERI

Morda bi vas zanimalo tudi ...

  Ali imate vprašanje povezano z izdelkom? Pošljite nam sporočilo.

  Naročite se na novice in prejmite 10% popust

  Prosimo vpišite svoje podatke in prejeli boste kodo za 10% popust.