080 20 18   |   info@lido.si   |   9h-19h pon-pet, 9h-13h sob

SLO / ENG / NEM

Počivalniki za starejše Alek

Dvižni fotelji kot pomočniki za vaš vsakdan

Starost je lepo življenjsko obdobje, včasih pa vseeno potrebujemo malo več pomoči. In zakaj si jo ne bi privoščili?

Pomoč pri vstajanju in usedanju nam nudijo dvižni fotelji, ki nas dvignejo v določen položaj iz katerega precej lažje vstanemo, kot bi vstali iz sedečega položaja. Prav tako nam olajšajo vsedanje, saj nas spustijo iz dvižnega v sedeč položaj s pomočjo vgrajenih elektromotorjev.Dvižni fotelj z gospo

Dvižni fotelji so namenjeni gibalno oviranim osebam, osebam po operacijah ali pa osebam, ki trenutno potrebujejo pomoč pri vstajanju oz. vsedanju.

Nekateri fotelji imajo 2 oz. 3 elektromotorje, ki so namenjeni nagibu hrbtišča v poljubno lego, dvigu nožnega dela, da noge sproščeno počivajo in pa dvigu oz. spustu sedišča za lažje vstajanje ali vsedanje.

 

Za še več pomoči…

Določeni fotelji imajo poleg osnovnih funkcij tudi snemljive rokonaslone in snemljive naslone za glavo, da se lahko oseba iz dvižnega fotelja presede direktno na posteljo.

 Dvižni fotelji funkcije

Naj vas nosilnost fotelja ne skrbi.

Nosilnost dvižnih foteljev znaša od 130 do kar 200 kg. Zaradi lažjega premikanja po prostoru imajo namesto nogic kolesa, v nekaterih pa je vgrajena tudi ročica za potisk.

 

Kaj pa vzdrževanje?

Materiale in barve poljubno izbirate med več kot 100 barvami mikrotkanine, blaga ali pa usnja. Danes je večina materialov prilagojena za lažje čiščenje, dodatno pa smo ponudili našim kupcem še prevleke za fotelje, ki omogočijo, da fotelj ostane dalj časa čist in je lažji za vzdrževanje. Prevleke lahko ščitijo hrbtišče, sedišče ali rokonaslone.

Dvizni fotelj - prevleka za hrbtišče    Dvizni fotelj - prevleka za sedisce      Dvizni fotelj - prevleka za rokonaslone

Dvižni fotelj je dobro preizkusiti, saj si tako lahko izberete model, v katerem se najboljše počutite in ima tudi funkcije pomoči, ki jih morda trenutno potrebujete. Olajšajte si vsak dan. Vabljeni v salon Lido.

Kaj pa če ne morem priti do vas?

Potem mi pridemo k vam. Pripeljemo vam lahko dvižni stol na preizkus na vašem domu in se sami odločite kateri fotelj bo za vas najboljša opora. Pokličite nas! 080 20 18.

Najbolj brano

Sedežna garnitura kot osrednji element dnevne sobe: Ideje za oblikovanje okoli nje

Zabavna dejstva o pohištvu

Kako očarati drago?

Popolno darilo za rojstni dan

Spregledana investicija v zdravje

Kdaj je nakup dvižnega fotelja dobra ideja?

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Sedežna garnitura

Sedežna garnitura kot osrednji element dnevne sobe: Ideje za oblikovanje okoli nje

Zabavna dejstva o pohištvu

lido

Kako očarati drago?

POKLIČITE NAS

layer 719

Potrebujete svetovanje za nakup prave sedežne garniture za vas?

Naročite se na novice in prejmite 10% popust

Prosimo vpišite svoje podatke in prejeli boste kodo za 10% popust.

[contact-form-7 id="877" title="Povpraševanje izdelek"]