080 20 18   |   info@lido.si   |   9h-18h pon-pet, 9h-13h sob

SLO / ENG / NEM

darilo za 50 let

Popolno darilo za rojstni dan

Popolno darilo za udobno sprostitev ob rojstnem dnevu

Darilo za 50 let? Imamo tudi darila za 30, 40, 60, 70, 90… 

Ob praznovanju rojstnega dneva vaše ljubljene osebe želite izbrati darilo, ki bo prinašalo udobje, sprostitev in eleganco. In kaj bi lahko bilo boljše darilo kot udoben in stilsko dovršen počivalnik? Ta dar bo omogočil slavljencu, da si vzame čas zase, se sprosti in uživa. In večno vam bo hvaležen.

Pri izbiri počivalnika se osredotočite na udobje, kakovost in estetiko. Tu je nekaj idej, ki vam lahko pomagajo izbrati popoln počivalnik za rojstni dan:

Eleganten usnjen počivalnik: Usnje je znano po svoji trpežnosti, izjemnem udobju in razkošnem videzu. Izberite počivalnik iz pravega usnja v barvi, ki se ujema z interierjem slavljenčevega doma. Ta eleganten kos pohištva bo zagotovo postal njihov najljubši kotiček za sprostitev.

Relax počivalnik Zala

Masažni počivalnik: Ponudite jim  izkušnjo počivalnika z nežno masažo, ki bo zagotovila popolno sprostitev in nego telesa.

Električni nagibni počivalnik Luxor

Ergonomsko oblikovan počivalnik: Poskrbite za udobje in podporo s posebej oblikovanim ergonomskim počivalnikom. Ta vrsta počivalnika ima hrbtišče anatomsko oblikovano, da podpre celotno hrbtenico, s taburejem za noge pa olajša počitek celotnemu telesu.

Počivalnik Princ zeleno usnje

 

Moderni počivalnik z dodatnimi funkcijami: Če želite nekaj res posebnega, razmislite o počivalniku z dodatnimi funkcijami, kot so  USB-priključki, polnilci za telefon…. kar združuje udobje, sodobno tehnologijo in funkcionalnost v enem samem kosu pohištva.

Moderni počivalniki Bor

Ne glede na izbiro počivalnika, bodite pozorni na kakovost materialov, vzdržljivost konstrukcije in upoštevajte okus slavljenca. Počivalnik bo postala osrednji kos v njihovem domu, kjer se bodo lahko udobno sprostili, prebrali knjigo, gledali najljubše filme ali preprosto uživali v trenutkih miru in tišine.

Električno baterijski počivalniki Lido

Poleg samega počivalnika lahko razmislite tudi o dodatkih, ki bodo dopolnili darilo. Na primer, mehka in udobna blazina za še večje udobje, elegantna mizica ob počivalniku za postavitev knjige ali skodelice čaja ter aromatične sveče, ki bodo ustvarile prijetno vzdušje.

Pomembno je, da darilo personalizirate in ga prilagodite slavljenčevim željam in slogu. Bodite pozorni na barvno usklajenost s preostalim pohištvom v prostoru ter na njihove individualne preference.

Darilo počivalnik za rojstni dan ni le izjemen kos pohištva, ampak tudi izraz vaše skrbi za njihovo udobje in dobro počutje. Omogočite jim, da se sprostijo, ponovno napolnijo energijo in uživajo v vsakem trenutku. Verjemite, da bo ta dar prinesel veliko veselja in jim ostal v lepem spominu še dolga leta.

Tako boste s svojo izbiro darila za  rojstni dan pokazali, da jim želite le najboljše in da si zaslužijo trenutke sprostitve in uživanja v udobju lastnega doma. S tem darilom boste prispevali k njihovi celostni blaginji ter jim zagotovili prijeten in sproščujoč kotiček, ki ga bodo cenili in uporabljali še dolgo časa.

Vabljeni, da izberete počivalnik, ki bi bil primeren za vašega slavljenca v salonu Lido ali na www.lido.si. Lahko pa si ogledate tudi izdelke v akciji in takoj dobavljivi v naši spletni trgovini.

Z veseljem vam želim uspešno izbiro darila in izjemno praznovanje rojstnega dne!

Najbolj brano

Sedežna garnitura kot osrednji element dnevne sobe: Ideje za oblikovanje okoli nje

Zabavna dejstva o pohištvu

Kako očarati drago?

Popolno darilo za rojstni dan

Spregledana investicija v zdravje

Kdaj je nakup dvižnega fotelja dobra ideja?

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Sedežna garnitura

Sedežna garnitura kot osrednji element dnevne sobe: Ideje za oblikovanje okoli nje

Zabavna dejstva o pohištvu

lido

Kako očarati drago?

POKLIČITE NAS

layer 719

Potrebujete svetovanje za nakup prave sedežne garniture za vas?

Naročite se na novice in prejmite 10% popust

Prosimo vpišite svoje podatke in prejeli boste kodo za 10% popust.

    Ali imate vprašanje povezano z izdelkom? Pošljite nam sporočilo.